професионални почистващи услуги в Стара Загора и Пловдив

Ние от Кърти-Извозва обичаме да поддържаме нещата чисти, поради тази причина услугите ни свързани с почистването са най-многобройни.

Имате ли нужда от услуги за почистване на дворове, гаражи, тавани, къщи, апартаменти, складове, изхвърляне на ненужни вещи – ние от КЪРТИ-ИЗВОЗВА сме насреща. Получавате качествено свършена работа от опитни професионалисти.

Нашият опитен екип предлага пълна услуга за почистване, която ще остави вашето помещение да изглежда ново и чисто, като ви осигури повече пространство за ефективно използване. Опциите са без ограничения, когато се възползвате от нашите услуги за почистване, за да освободите повече място във вашия дом.

Можете да оставите всичко на нас. Ние повдигаме, натоварваме и премахваме всички нежелани предмети от тавана, мазето, гаража на вашия дом. Екипът ни за почистване ще премахне уреди, стари мебели, хартии, кутии със стари играчки, стари гуми, строителни отпадъци, оборудване за упражнения, електроника, отпадъци от двора, подови настилки, килими, изоставени предмети и други. С нашите услуги можете да си спестите време и енергия за изчистване на пространства, които може да са се затрупали през годините. Когато приключим, ще остане чисто и свежо пространство, което можете да използвате за каквото пожелаете.

Чистене на дворове

Отървете се от от излишните листа, клони, строителни и битови отпадъци, като се въсползвате от услугата чистене на дворове.

Чистене на гаражи

Имате нужда от премахване на боклуци и стари мебели от гаража си – просто седнете и гледайте как всичките боклуци изчезват благодарение на услугата чистене на гаражи.

Чистене на тавани

Ако е дошло време да се отървете от ненужните вещи на тавана, Ние от Кърти-Извозва, можем да се справим с всички ваши нужди започистване на таванското помещение

Чистене на мазета

Почистването на всички боклуци и струпвания от Вашето мазе може да ви доведе големи главоболия. Улеснете себе си и се обадете на нас

Чистене на апартаменти

Нашите служители осигуряват дълбоко почистване, с грижа за околната среда

Чистене на къщи

Ремонтър на къщата никога не е бил евтин и лесен, свърженете се с нас и си спестете най-досадната част

Чистене на складове

Замърсените складове изискват почистване със специализирани препарати и машини. Нашите професионалисти умело се справят с всяко замърсяване.

Изхвърляне на ненужни вещи

Ако се готвите за преместване или просто искате да освежите обзавеждането, трябва да знаете как да изхвърляте старите мебели ефективно

Фирма за чистене цени Стара Загора и Пловдив

Вижте всички цени за почистващи услуги за Стара Загора и Пловдив, които предлагаме.