Чистене на дворове Стара Загора и Пловдив

чистене на дворове

Ремонтните дейности и смяната на сезоните, могат да окажат неблагоприятно влияние върху цялостния изглед на вашия двор и градина. Излишните листа, клони, дървета, строителни и битови отпадъци могат да бъдат крайно неприятни и да нарушат вашата домашна хармония.
Имате нужда от надежден екип, който да почисти и извози вашите отпадъци и материали, обадете се на нас от Кърти-Извозва.

Графикът ви е прекалено натоварен, за да оправите тази бъркотия – оставете тази работа на нас, почистването на вашия двор ще бъде изцяло наша отговорност.

Нашата услуга Почистване на дворове, стартира с почистване от домакински боклуци и строителни дейности, до извозването им към регламентирани сметища. Ние от Кърти-Извозва знаем, че външната част на вашия дом е също толкова важна, колкото и вътрешната. Почистването на обрасъл и затрупан от боклуци двор, може да бъде обезсърчаваща задача, затова се обадете на нашите професионалисти.
Нежелани боклуци и отпадъци на открито могат да навредят на външния вид на новия ви дом и да доведе опасни вредители във вашия имот.

При изпълнението на ремонти дейности у дома, вие сами знаете какво огромно количество строителни и битови отпадъци се отделят. Ние предоставяме работна ръка, камиони и сметища, с които тази задача се осъществява бързо и лесно. Когато приключим, вашият двор е напълно готов за следващата ви задача.

Чистене на дворове цени Стара Загора и Пловдив

Кърти чисти Ви предлага топ цена за почистване на двор за Стара Загора и Пловдив. Вижте всички цени за почистване на дворове.