Чистене на дворове Стара Загора

чистене на дворове

Ремонтните дейности и смяната на сезоните, могат да окажат неблагоприятно влияние върху цялостния изглед на вашия двор и градина. Излишните листа, клони, дървета, строителни и битови отпадъци могат да бъдат крайно неприятни и да нарушат вашата домашна хармония.
Имате нужда от надежден екип, който да почисти и извози вашите отпадъци и материали, обадете се на нас от Кърти-Извозва.

Графикът ви е прекалено натоварен, за да оправите тази бъркотия – оставете тази работа на нас, почистването на вашия двор ще бъде изцяло наша отговорност.

Нашата услуга Почистване на дворове, стартира с почистване от домакински боклуци и строителни дейности, до извозването им към регламентирани сметища. Ние от Кърти-Извозва знаем, че външната част на вашия дом е също толкова важна, колкото и вътрешната. Почистването на обрасъл и затрупан от боклуци двор, може да бъде обезсърчаваща задача, затова се обадете на нашите професионалисти.
Нежелани боклуци и отпадъци на открито могат да навредят на външния вид на новия ви дом и да доведе опасни вредители във вашия имот.

При изпълнението на ремонти дейности у дома, вие сами знаете какво огромно количество строителни и битови отпадъци се отделят. Ние предоставяме работна ръка, камиони и сметища, с които тази задача се осъществява бързо и лесно. Когато приключим, вашият двор е напълно готов за следващата ви задача.

Чистене на дворове цени Стара Загора

Кърти чисти Ви предлага топ цена за почистване на двор за Стара Загора. Вижте всички цени за почистване на дворове.