Чистене на апартаменти Стара Загора и Пловдив

чистене на апартамент след ремонт

Друга предпочитана от нашите клиенти услуга е почистването на апартаменти след извършване на ремонтни дейности. Нашите служители осигуряват дълбоко почистване, с грижа за околната среда, за вас, вашите деца и домашни любимци. Ще свършат вашите задължения, за които не ви остава време..

Ремонта е много хубаво начинание стига да го извършва някой друг. Всеки ремонт оставя след себе си големи количетсва боклуци и прах. Ние разполагаме с необходимата техника да изчистим и извозвим боклуците и да оберем финия боклук, който се е отделил от ремонтните дейности. По този начин Вие ще можете да се преберете в един идеално почистен апартамент.

Към тази услуга предлагаме и услугата пренасяне на мебели. За тези, които тепърва се нанасят в новоотремонтирания дом със сигурност следва и запълването му с мебелите, които чакат складирани някъде завършването на ремонта. Ние сме насреща и  с тази услуга, така че да можете да се нанесете в новия си дом и да му се наслаждавате без това да Ви е коствало излишни нерви.

Чистене на апартаменти цени и Стара Загора и Пловдив

Кърти чисти Ви предлага топ цена за почистване на апартамент след извършване на ремонт за Стара Загора и Пловдив. Вижте всички цени за почистване на апартамент.