декорация за градината

Идеи за декорация на градината

За всеки от вас, който живее в къща и разполага със собствен двор на открито, той се явява като прекрасен оазис, в който можете да релаксирате и да се наслаждавате с часове. Но разбира се това би било възможно, при условие че дворът ви е добре поддържан. За тези, от вас на които тепърва им предстои да вдъхнат живот на своя двор ви представяме няколко идеи за декорации на градината без много усилия и средства. Но преди да се погрижите за естетическата визия на вашия двор е необходимо първоначално да го приведете в добро състояние. За тази цел можете да се възползвате от екипа на Karti-izvozva.com, който ще ви предостави бързо и качествено почистване на дворове на достъпни цени. Ето ги и нашите идеи и предложения.

Красив декоративен велосипед

Ако разполагате със стар декоративен велосипед, не бързайте да го изхвърляте. В интернет е пълно със страхотни красиви градински декорации от велосипеди. Една от тях е да го почистите от мръсотии и ръжда и да го пребоядисате с бяла боя. В допълнение можете да добавите кошничка с разцъфнали цветя или билки.

Вертикална градина

Недодялано старо дърво, въже, метал и зеленина – всичко това на пръв прочит не звучи като кой знае колко добра идея, но ви уверяваме, че комбинирайки ги ще останете доволни от резултата. Намерете стара и износена стълба, която допълнително можете да състарите, закупете си ретро кашпи за цветя, като превържете с декоративни въжета за стълбата. По ваш избор в кашпите можете да посадите китни цветя или ароматни билки.

Ретро метална количка

Дайте втори живот на старата работна количка. Чудесен и нестандартен вариант, с който ще постигнете изключително впечатляващи резултати. Можете да я пребоядисате или да оставите в състарен вид, след като изберете вида ѝ напълнете я с почва и посадете китни цветчета, които да ви радват ежедневно. А тъй като е на колела, можете да маневрирате навсякъде около двора.

Ръчно изработени фенери за двора

Стъклените буркани добиват все по-широка популярност с допълнителното си приложение. Те могат да бъдат трансформирани в прекрасни романтични фенери, които можете да разпределите в цялата градина.

Различни видове декорации за градината

Съществуват изключително много прекрасни и все различни видове декорации за градината. Някои от тях споделихме с вас по-горе, а други по-добре да видите с очите си. Ето ги и тях.

декорация за градината
декорация за градината
декорация за градината
декорация за градината
декорация за градината
декорация за градината
декорация за градината
декорация за градината
декорация за градината
декорация за градината