Диамантено пробиване на отвори Стара Загора и Пловдив

Екипът на Кърти-Извозва предлага на своите клиенти висококачествена услуга свързана с диамантено пробиване (ядково пробиване) на отвори в стени и плочи. Диамантеното пробиване е изключително прецизен начин за пробиване на отвори в стени и плочи, позволяващ точни измервания на отворите и перфектен контрол на дълбочината. Диамантеното пробиване на бетон е един от най-ефективните и най-бързи методи за пробиване на сърцевината, където нашите специалисти използват най-добрите диамантени боркорони, за да създават изключително прецизни дупки.

Пробиване с диамантени боркорони - ядково пробиване

Екипът на Кърти-Извозва се е превърнал в един от водещите специалисти по пробиване и рязане на бетон, с диамантени боркорони, работещи на територията на Стара Загора и Пловдив. Едно от най-големите предимства на диамантеното пробиване е, че това е изключително добре работеща техника без прах и вибрации, справяща се без проблем с всякакви видове материали, като бетон, асфалт, итонг, тухли, мазилки, камък и други, както във вертикално, така и в хоризонтално положение. Диамантено пробиване се налага, когато имате нужда от строго определен отвор с дълбочина до метър и половина, който е непосилен дори и за професионалните къртачни машини. То се осъществява с помощта на вода, която спомага за намаляване нивата на прах и за смазването на разреза, което от своя страна намалява шума.

Без значение колко сложен е проектът, нашите компетентни специалисти по диамантено пробиване ще го завършат в предварително уговорените срокове.

Диамантено пробиване цени Стара Загора и Пловдив

Кърти-чисти ще Ви предложи най-добри цени за диамантено пробиване в Стара Загора и Пловдив. Посетете наша страница с диамантено пробиване цени, за да се ориентирате и не се колебайте да ни се обадите.