Асфалтиране на малки и големи площи Пловдив и Стара Загора

асфалтиране на малки и големи площи цени

Ако имате нужда от услугата асфалтиране на малки и големи площи в Пловдив или Стара Загора, то непременно имате нужда от екипа на Karti-Izvozva.com. Квалифициран, коректен изпълнител, който да Ви предложи най-добри цени за услугата асфалтиране на малки и големи площи. Екипът ни ще направи безплатен оглед, за да разберем от какво точно имате нужда и разбира се, за да Ви даде максимално точна и ниска цена за асфалтиране на малки и големи площи. Ние разбираме, че вашето време, средства и резултат от завършения проект са важни за вас, така че можете да очаквате, че ще получите услуга, която ще издържи дълги години експлоатация.

Екипа на Karti-Izvozva.com стартира работата по обекта, като започва с подготовка на терена за асфалтиране. Трябва да бъде почистен, при наличие на стара асфалтова настилка е необходимо, да се запази, с цел по-лесно сдвояване между новата и старата асфалтова повърхност. След като се подготви обекта, се пристъпва към дрениране. Дренажът при полагане на асфалт е изключително важен етап, тъй като той осигурява правилното оттичане на дъждовната вода, което от своя страна води до възможност за по-дълга експлоатация на малките и големите площи. Следващия важен етап при асфалтиране на малки и големи площи е да се уплътни площта, това се извършва с помощта на валяк, който заравнява и уплътнява земята. Едва след, като се премине през всички тези стъпки се пристъпва към разсипване на чакъла, след което се прави добра фиксация и опаковане на повърхността. ФИнализира се процеса с осигуряване на необходимата дебелина на асфалта и самото полагане на асфалтовата настилка.

Асфалтиране на малки и големи площи цени Пловдив и Стара Загора

Кърти-чисти ще Ви предложи най-добри цени асфалтиране на паркинги и тротоари в Пловдив и Стара Загора. Посетете нашата страница с асфалтиране на паркинги и тротоари, за да се ориентирате и не се колебайте да ни се обадите.