Асфалтиране на дворове Стара Загора и Пловдив

асфалтиране на дворове цени

Ние от Karti-Izvozva.com се гордееем с високия стандарт на услугите свързани с асфалтиране, които предлагаме на територията на Стара Загора и Пловдив. Ако разполагате с двор, който е занемарен и желаете да го направите по-приветлив и функционален, използвайки го като паркинг или работна площадка – нашия екип е насреща, за да Ви предостави услугата асфалтиране на дворове на супер ниски цени за квадратен метър. Разполагаме с богат арсенал от модерна техника, екип от професионалисти, благодарение на които ще Ви предоставим изключително качествено изпълнение на услугата асфалтиране на дворове.

Екипа на Karti-Izvozva.com стартира работата по обекта, като започва с подготовка на терена за асфалтиране. Трябва да бъде почистен, при наличие на стара асфалтова настилка е необходимо, да се запази, с цел по-лесно сдвояване между новата и старата асфалтова повърхност. След като се подготви обекта, се пристъпва към дрениране. Дренажът при полагане на асфалт е изключително важен етап, тъй като той осигурява правилното оттичане на дъждовната вода, което от своя страна води до възможност за по-дълга експлоатация на дворовете. Следващия важен етап при асфалтиране на дворове е да се уплътни площта, това се извършва с помощта на валяк, който заравнява и уплътнява земята. Едва след, като се премине през всички тези стъпки се пристъпва към разсипване на чакъла, след което се прави добра фиксация и опаковане на повърхността. ФИнализира се процеса с осигуряване на необходимата дебелина на асфалта и самото полагане на асфалтовата настилка.

 

Пролетна Промоция
-20% за асфалтиране

За да приповдигнем пролетното Ви настроение, Ви представяме нашата
ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ за Асфалтиране в Стара Загора и Пловдив. Промоцията е валидна до 31.05.21г.

Заявете безплатен оглед и ние ще ви изготвим оферта с 20% отстъпка!

Свържи се с нас

Ст. Загора: 0879 55 55 12

Пролетна Промоция
-20% за асфалтиране

За да приповдигнем пролетното Ви настроение, Ви представяме нашата
ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ за Асфалтиране в Пловдив и Стара Загора. Промоцията е валидна до 31.05.21г.

Заявете безплатен оглед и ние ще ви изготвим оферта с 20% отстъпка!

Свържи се с нас

 

Ст. Загора: 0879 55 55 12

Асфалтиране на дворове цени Стара Загора и Пловдив

Кърти-чисти ще Ви предложи най-добри цени асфалтиране на дворове в Стара Загора и Пловдив. Посетете нашата страница с асфалтиране на дворове цени, за да се ориентирате и не се колебайте да ни се обадите.